Detyrimi i tmerrshëm i punës nga shtëpia; Familjet postojnë pamjet virale gjatë karantinës

Detyrimi i tmerrshëm i punës nga shtëpia; Familjet postojnë pamjet virale gjatë karantinës

Për parandalimin e epidemisë së koronavirusit COVID-19, shumë shkolla janë mbyllur në të gjithë botën dhe prindërit e fëmijëve gjithashtu janë detyruar të punojnë nga shtëpia.

Përveç anës pozitive të bashkimti të familjeve, kjo ka sjellë një kombinim të pazakontë me situata nga më të çuditshmet.

Prindërit e tmerruar nga bashkëjetesa e zgjatur me të vegjëlit kanë postuar pamje të ndryshme në rrjet, shumë prej të cilave janë kthyer në simbol të realitetit të ri të mbrojtjes nga epidemia.

Linda Limani
nga Linda Limani 31 Mars, 2020 22:04

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.