Dhuna dhe kaosi i shkaktuar nga opozita në Kuvend, Rama: Aksion vetëvrasës! Nëse do isha këshilltar i tyre do u jepja këshilla të tjera

Redaksia
By Redaksia 14 Nëntor, 2023 22:54

Dhuna dhe kaosi i shkaktuar nga opozita në Kuvend, Rama: Aksion vetëvrasës! Nëse do isha këshilltar i tyre do u jepja këshilla të tjera

Përsa i takon aksionit të dhunshëm të opozitës dhe kaosit të shkaktuar në seancat e Kuvendit dhe Komisioneve parlamentare, kryeministri Edi Rama tha se nëse do të ishte këshilltar i tyre, do t’u jepte këshilla totalisht të ndryshme. Ai shtoi se me këtë sjellje, opozita po kryen aksion vetëvrasje.

“Nëse do isha këshiltlari i tyre do u jepja këshilla të tjera dhe kurrë këto që bëjnë. Këto janë aksione vetëvrasjeje. Është i gjithi një aksion vetëvrasës dhe dihet pse ky aksion ka arritur në fund. Sikur të shkojmë të kapim një peshk për këtë radikalizimin e orëve të fundit, peshku do qeshë e do thotë “pse nuk e di ti””- u shpreh Rama në ‘Repolitix’.

Redaksia
By Redaksia 14 Nëntor, 2023 22:54