Dhuna në familje, arrestohet 38 vjeçari nga Tetova!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 14:26

Dhuna në familje, arrestohet 38 vjeçari nga Tetova!

Dje rreth orës 14:25 minuta, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë privuar nga liria 38-vjeçarin D.P. nga Tetova i cili një orë e gjysmë më parë është raportuar nga bashkëshortja e tij 37-vjeçare, se sillej në
mënyrë agresive në shtëpinë e tyre familjare dhe se e kishte kërcënuar.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 14:26