Dimitrievski: Ndjehem sikur kemi ngelur vetëm

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 22:08

Dimitrievski: Ndjehem sikur kemi ngelur vetëm

Ndjehem sikur kemi ngelur vetëm, një gjë është ajo që po ndodh sipër në kabinete, një tjetër është në tokë, tha kryetari i Kumanovës, Maksim Dimitrievski në Top Tema në Telm ku ai njoftoi se edhe dy persona nga Kumanova vdiqën nga koronavirusi sonte, përcjell FLAKA.

Ai thotë se duhet të merren edhe masa më shtrënguese për Kumanovën dhe vëren se po kalkulohet shumë me ekonominë.

“Ne duhet të sigurojmë që objektet e prodhimit të funksionojnë sa më mirë që të jetë e mundur, për të zvogëluar shitjen e ushqimit dhe produkteve më të nevojshme siç kemi bërë këtë fundjavë. Do jetë njerëzore është më e rëndësishme se ekonomia, ekonomia ringjallet, por jeta njerëzore nuk ringjallet. Ne bëjmë thirrje për më shumë teste. Ne u bëmë thirrje përfaqësuesve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe komisionit që të vizitojnë spitalin dhe të vlerësojnë kapacitetet, nuk kemi asnjë përgjigje për ditën e dytë. Për të qenë i sinqertë, unë ndjehem sikur na kanë mbetur burimet tona lokale. Mbështetja më e madhe është e pashmangshme, duhet të përdoret përvoja në terren, gjërat duhet të parandalohen. Prej ditësh kemi kërkuar më shumë teste, më shumë zell për intervistuesit. Kumanova nuk mund të merret me një epidemi të tillë me një epidemiolog”, tha Dimitrievski. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 22:08