Dimitrov: Në mandatin katër-vjeçar, 80% e kapitujve do të hapen

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 17, 2020 20:42

Dimitrov: Në mandatin katër-vjeçar, 80% e kapitujve do të hapen

Nëse gjërat lëvizin me dinamikën e planifikuar, deri në fund të vitit 2021 ne mund të hapim kllasteret e parë në procesin e negociatave për anëtarësimin në Bashkimin Evropian, tha Zëvendës Kryeministri Nikolla Dimitrov, përcjell FLAKA.

Ai është i bindur se gjatë mandatit katër-vjeçar të kësaj Qeverie, 80 përqind e kapitujve mund të hapen dhe mund të sigurohet një bazë për Qeverinë e ardhshme për të mbyllur me sukses negociatat dhe për të bërë një marrëveshje të anëtarësimit për anëtarësim të plotë.

Dimitrov njoftoi se do të jetë e nevojshme të rekrutuar ose edukojmë disa mijëra ekspertë të së drejtës evropiane në administratën tonë. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 17, 2020 20:42