Dimovski: LSDM e krijoi PSP-në për arritjen e qëllimeve politike

Dimovski: LSDM e krijoi PSP-në për arritjen e qëllimeve politike

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski tha në një debat televiziv në TV 24 tha se LSDM, me marrjen e pushtetit dhe formimin e PSP, ka shërbimin e prokurorisë publike si një mjet politik për arritjen e qëllimeve politike, përcjell FLAKA.

“Përziehni në sistemin gjyqësor dhe prokurorial. Blerim Bexheti deklaroi publikisht se Kryeministri Zaev po thërriste të ndikojë në zëvendësimin e kryetarit të Gjykatës Supreme Jovo Vangelovski një muaj më vonë – Vangelovski u zëvendësua. Nëse nuk është ndërhyrje e drejtpërdrejtë, çfarë është? – pyeti Ilija Dimovski nga VMRO-DPMNE në Muhamedi Zekirin e LSDM-së me të cilin janë bashkë në debat. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 19 Shtator, 2019 21:45

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.