Dimovski: LSDM nuk do të fitojë më shumë se 25 deputetë në zgjedhje

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2024 22:30

Dimovski: LSDM nuk do të fitojë më shumë se 25 deputetë në zgjedhje

“Kësaj radhe situata është ndryshe, në këto zgjedhje shqiptarët do të kenë një pjesëmarrje më të madhe. Në fund të fundit, duhet të shohim nëse elektorati i Aleancës dëshiron ta mbajë BDI-në në pushtet apo jo. Madje shohim që krahu i Luftës që ishte më afër Selës tani është me Taravarin. Më pëlqen rezultati në Aleancën për Shqiptarët. BDI është duke bërë punë për Selën, por po ua mbyllin dyert të tjerëve nga Aleanca”, tha sonte Ilija Dimovski në Kanal 5, përcjell FLAKA.

Dimovski vlerëson se nga një këndvështrim tjetër, duke shkuar ndaras në zgjedhjet presidenciale, kandidati i VMRO-DPMNE-së në krahasim me kandidatin për president të LSDM-së, së paku 120.000 vota para opozitës dhe kjo do të arrijë efekt orteku dhe zgjedhjet parlamentare dy javë më vonë.

“Mendoj se BDI do të ketë 12 dhe LSDM jo më shumë se 25 deputetë në zgjedhje. Këtë herë situata është ndryshe, shqiptarët do të kenë një pjesëmarrje më të madhe në këto zgjedhje. Nëse shikojmë vitin 2008, pjesëmarrja për bllokun shqiptar është më e lartë se zgjedhjet e mëparshme dhe ato të ardhshme. Diferenca mes BDI-së dhe të Majtës në sondazhe është nga 1% në 1.5%. Është shumë e rëndësishme të shihet se në cilin numër do të fitojnë partitë e vogla, e Majta dhe ZNAM sigurisht që do të fitojnë një rezultat të rëndësishëm në zgjedhje”, tha Dimovski. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2024 22:30

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare