Dimovski: Regjistrimi i vetëm i mirë në Maqedoni është ai në të cilin të gjithë do të besojmë

Desk
By Desk October 28, 2020 20:36

Dimovski: Regjistrimi i vetëm i mirë në Maqedoni është ai në të cilin të gjithë do të besojmë

Ilija Dimovski, ish deputet dhe shef i ekipit negociator të VMRO-DPMNE për të njëjtin ligj në përbërjen e fundit parlamentare në 24 analiza në lidhje me regjistrimin tha se regjistrimi i vetëm i mirë në Maqedoni është ai në të cilin do të besojmë. E fundit ishte në ish-Jugosllavi, sipas tij, përcjell FLAKA.

“Qeveria duhet të gjejë një mënyrë për të gjetur mirëkuptim edhe me partitë e opozitës. Ligji siç paraqitet nuk garanton pse u paraqit me një flamur Evropian dhe mund të shtyhet në muskuj brenda tre ditësh. Dhe flamuri evropian po abuzohet”, tha Dimovski.

Ai gjithashtu tha se regjistrimi nuk është regjistrim i popullsisë, por i qytetarëve dhe nuk ka nevojë për atë sepse ekziston një bazë e të dhënave në Ministrinë e Brendshme. FLAKA

Desk
By Desk October 28, 2020 20:36