Dirk Jan Kopp: Mosmarrëveshja bilaterale me Bullgarinë nuk lidhet me hapjen e kapitujve

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 17, 2020 20:52

Dirk Jan Kopp: Mosmarrëveshja bilaterale me Bullgarinë nuk lidhet me hapjen e kapitujve

Mosmarrëveshja bilaterale me Bullgarinë nuk ka të bëjë me hapjen e kapitujve dhe, për këtë arsye, nuk duhet të ketë ndonjë ndikim, tha ambasadori holandez në vend, Dirk Jan Kopp, përcjell FLAKA.

Ai këshillon Maqedoninë të përqëndrohet në zbatimin e reformave. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 17, 2020 20:52