Dje 707 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Desk
By Desk November 15, 2020 11:09

Dje 707 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Në territorin e vendit tonë gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 707 gjoba për mosmbajtjen e maskës.

Nga Ministria e Punëve të Brenshme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim që të mbrohen nga virusi korona.

Desk
By Desk November 15, 2020 11:09