Dobërdoll, shkolla nuk feston patronatin, reagojnë prindërit

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 20:11

Dobërdoll, shkolla nuk feston patronatin, reagojnë prindërit

Shkolla fillore e fshatit Dobërdoll “Sali Lisi” të Komunës së Vrapçishtit, ditën e sotme e ka pasur përvjetorin e saj të pavarësisë, megjithatë, siç po thonë disa prindër, nuk ka pasur asnjë organizim për shënimin e kësaj dite, përcjell FLAKA.

Shkaqet përse udhëheqësia e shkollës nuk ka bërë asnjë organizim, nuk i bëjnë të ditur prindërit e as nga shkolla “Sali Lisi”.

Prindërit revoltën e tyre siç duket e kanë për , siç thonë ana, anulimin e festës së përvjetorit të shkollës, por edhe ndaj Sektorit për Arsim në Komunën e Vrapçishtit dhe vetë komunën në fjalë.

“Jemi një grup prindë nga fshati Dobërdoll i Komuës së Vrapçishtit dhe reagojmë ndaj vendimit te kryesisë së shkollës fillore, Këshillit të Sh.F. “Sali Lisi” dhe Sektorit për Arsim të Komunës së Vrapçishtit për anulimin e patronatit të shkollës, solemnitet i cili tradicionalisht është festuar deri më tani”, thuhet në reagim.

Sqarimi i drejrorit:

 

 

 

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 20:11