Dobrosht, e rrahin burrin e motrës e bëjnë për spital

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 26, 2019 20:43

Dobrosht, e rrahin burrin e motrës e bëjnë për spital

Dje në ora 11 e 30 minuta 37-vjeçari Z.M. Nga fshati Glloxhë, ka de.noncuar se më datë 23-prill, rreth orës 22 e 30 minuta, në cellarin e tij është paraqitur vëllau i bashkëshortes së tij I.E. Nga fshati Dobrosht, me qëllim që të takohen.

Personi I.E. Ka ardhur në shtëpinë e de.noncuesit, dhe pas tij kanë ardhur edhe dy persona tjerë edhe atë 29-vjeçari S.E. Dhe 25-vjeçari I.E. Të dy nga fshati Dobrosht, të cilët e kanë su.lmuar fi.zikisht, dhe më pas e kanë dërguar tek babai i bashkëshortes së tij G.E. Ku gjithashtu kanë vazhduar ta sulmojnë fizikisht.

De.noncuesi Z.M. Ndihmë mjekësore ka kërkuar në Spitalin klinik të Tetovës dhe merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 26, 2019 20:43