Dramë në Shkup, kidnapohet një çift

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 9, 2019 22:03

Dramë në Shkup, kidnapohet një çift

Në Policinë e Karposhit, 52 vjeçarja V.R. nga Shkupi ka raportuar se ajo dhe partneri i saj S.S. u keqtrajtuan dhe u mbajtën me forcë nga A.C. E.N dhe E.M., të cilët u kanë marrë para dhe ari për gjoja se ajo nuk u ka paguar për disa barna të cilat ata ja kanë siguruar për të, pëcjell FLAKA.

Menjëher pas denoncimit të rastit, janë ndërmarrë masa dhe janë arrestuar E.K. 39 vjeç dhe A.S. poashtu 39 vjeç dhe ndaj tyre do të inicohet parashtresë adekuate. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 9, 2019 22:03