Drejtori i MEPSO-së: Na duhen 30 milionë euro

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:18

Drejtori i MEPSO-së: Na duhen 30 milionë euro

Drejtori i MEPSO-së, Kushtrim Ramadani, ka thënë në “Magazina Ekonomike” se u duhen mjete për krizen në energji, shkruan Alsat.

Ai ka treguar se u duhen për momentin 30 milionë euro, derisa ka bërë me dije se këtë e kanë edhe me shkresë të dërguar në institucione.

“Ne si MEPSO për momentin na nevojiten diku 30 milionë euro, gjë të cilën edhe me shkresë e kemi drejtuar deri te Qeveria, Ministria e Ekonomisë, Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe Ministria e Transportit dhe Lidhjeve”, ka thënë Ramadani./ Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:18

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...