Drejtori i spitalit të Strumicës tërhoqi statusin nga Facebook i cili kërkonte donacion për autoambulancë të re

Desk
By Desk October 31, 2020 19:49

Drejtori i spitalit të Strumicës tërhoqi statusin nga Facebook i cili kërkonte donacion për autoambulancë të re

Drejtori i spitalit të Strumicës, Naqe Gogov, tërhoqi statusin e tij nga Facebook i cili kërkonte donacion për të blerë një autoambulacë të re.  

Por pas komenteve negative Gogov e tërhoqi statusin e tij nga Facebook

“Pas komenteve negative, unë tërheq statusin tim dhe apeloj të mos donojnë,” shkruan Gogov.  
Desk
By Desk October 31, 2020 19:49