Duka: Gjendja në Dibër vazhdon të jetë e komplikuar

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 26 Mars, 2020 23:17

Duka: Gjendja në Dibër vazhdon të jetë e komplikuar

Kryetari i Dibrës, Hekuran Duka, thotë se gjendja në Dibër vazhdon të jetë e komplikuar, duke rikujtuar se në këtë qytet ku fillimisht mori hov virusi korona ka pasur edhe viktima.

Sipas tij, situate është shqetësuese për sa kohë që në kuadër të shifrave të reja që çdo ditë publikon Ministria e Shëndetësisë, persona të prekur ka edhe në Dibër. Sipas tij fillimisht qytetarët nuk I morën seriozisht masat e Qeverisë, por më shtimin e rasteve të të prekurve, viktimave dhe numrit të të izoluarve, u rrit edhe vetëdijesimi.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 26 Mars, 2020 23:17