Dy banesa dhe makina të tipit Fiat Brava dhe Lada – Pasuria e Bekim Sali sa ishte Anëtar i Bordit të Drejtorëve

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Shkurt, 2022 19:23

Dy banesa dhe makina të tipit Fiat Brava dhe Lada – Pasuria e Bekim Sali sa ishte Anëtar i Bordit të Drejtorëve

T&S

Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali, akoma nuk ka deklaruar pasurin e tij që kur ka marrë postin e të parit të shëndetësisë, një muaj më parë, shkruan Alsat.

Në ueb faqen e antikorrupsionit figuron deklarimi i pasurisë së tij prej kohës kur ka qenë anëtarë i Bordit drejtues të Klinikës Universitare të Toksikologjisë.

Sipas këtij deklarimi del se Sali nuk posedon asgjë personale dhe se e gjithë pasuria që ai gëzon është në emër të prindërve të tij.

Në këtë deklarim që ka bërë ai vite me parë, ai dhe familja e tij posedojnë dy banesa, një ordinancë, një dyqan dhe dy makina, njëra e tipit Fiat Brava e prodhuar në vitin 1997 dhe Lada e prodhuar më 1985.

Më poshtë sjellim pasurinë e Sali të deklaruar në Komisioni Antikorrupsion./ Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Shkurt, 2022 19:23