Dy deputetë në udhëtim studimor në Lubjanë për planifikimin e komunikacionit

Desk
By Desk May 12, 2019 12:36

Dy deputetë në udhëtim studimor në Lubjanë për planifikimin e komunikacionit

Dy deputetë të Komisionit kuvendor për Transport, Lidhje dhe Ekologji – kryetarja Lijljana Zaturoska dhe Mirosllav Jovanoviq, anëtar i Komisionit, prej sot deri më 15 maj do të qëndrojnë në Lubjanë në një udhëtim studimor.

Vizita studimore është për mobilizim të qëndrueshëm urban dhe planifikimin e komunikacionit sipas shembullit të qytetit të Lubjanës, dedikuar për parlamentarët e Ballkanit Perëndimor, ndërsa e organizon GIZ Fondi rajonal i hapur për EJL-Efikasitet energjetik në emër të Ministrisë Federale gjermane për bashkëpunim ekonomik dhe zhvillim.

Desk
By Desk May 12, 2019 12:36