Dy djem sulmojnë babën në Gostivar

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2024 19:37

Dy djem sulmojnë babën në Gostivar

Të martën në ora 18:10 dhe 19:40 në Gostivar, zyrtarët policorë të Gostivarit, kanë privuar nga liria qytetarët e Gostivarit J.I.(27) dhe M.I.(24).

Ata paraprakisht kanë qenë të raportuar nga babai i tyre 50-vjeçar se e kanë sulmuar fizikisht në shtëpinë e nënës së tij dhe se, sipas raportit, njëri prej tyre gjatë sulmit ka përdorur një mjet prej druri. Çështja po zbardhet dhe dokumentohet, pas së cilës kundër dy të raportuarve do të përgatiten parashtresat përkatëse.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2024 19:37

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare