Dy muaj pagë minimale për gjykatësit dhe prokurorët publik

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 10, 2020 21:46

Dy muaj pagë minimale për gjykatësit dhe prokurorët publik

Gjykatësit dhe prokurorët publik do të marrin pagë prej 14.500 denarë këtë muaji dhe për muajin maj, përcjell FLAKA.

Ulja e pagave do të prekë gjithashtu gjyqtarët dhe prokurorët publik.

Kjo u njoftua në Dekret me forcën juridike të botuar në “Gazetën Zyrtare” numër 97, nga 9 prilli i vitit 2020, raportuar 360 gradë.

Ai u miratua në një seancë qeveritare në 7 Prill. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 10, 2020 21:46