Dy të mitur sulmohen fizikisht në Tetovë

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:13

Dy të mitur sulmohen fizikisht në Tetovë

Mbrëmë në ora 22.00, 46-vjeçari H.U. nga Tetova, në SPB Tetovë ka denoncuar se në rrugën ,,Boris Kidriç” në Tetovë, në dalje të objektit
hotelerik, djali i tij i mitur dhe shoku i tij gjithashtu i mitur, rreth orës 21 e 10 minuta, kanë qenë të sulmuar fizikisht nga katër persona

Meren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit. Flaka

Linda Limani
By Linda Limani March 6, 2020 12:13