Dy yje të muzikës shqiptare në Zvicër!

Dy yje të muzikës shqiptare në Zvicër!

Janë këngëtare shumë të mira të muzikës popullore, madje mund të themi që janë ndër të parat që muzikën shqiptare e çuan jashtë kufijve shqiptarë, në Diasporë. Silvi Dollapi dhe Elda Shabani (Madona shqiptare) duket se ruajnë miqësinë e mirë të tyre prej shumë vitesh. Ato kanë kaluar një ditë të këndshme nën shoqërinë e njëra-tjetrës dhe fëmijëve të tyre. Nuk kanë nguruar të postojnë momente të bukura nga miqësia e tyre. Dy yjet e muzikës shqiptare në Zvicër tregojnë edhe njëherë se miqësia e vërtetë triumfon!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 16 Prill, 2018 19:38

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.