“E majta”: Mbrojmë të drejtat e punëtorëve

“E majta”: Mbrojmë të drejtat e punëtorëve

Partia “E majta” vazhdon të paraqesë programin zgjedhor që fokusohet në mbrojtjen e të drejtave të puëntorëve.

“Partia politike “E majta” si parti e vetme e punëtorëve në Republikën e Maqedonisë në programin e saj zgjedhor, parasheh vendosjen e dy mëditjeve për të gjithë punëtorët që punojnë gjatë fundjavës, ulja e orarit të punës nga 8 në 6 orë pune pa pasur paraprakisht pasoja negative ndaj pagave, kompensimet dhe kontributet e tyre që marrin punëtorët. Po ashtu do të angazhohemi për punësimin e inspektorëve të rinj shtetërorë të punës për shkak të faktit se inspektorët aktualisht janë shumë joseriozë në punë, jocilësorë e joprofesionalë.”,- u shpreh kandidati për deputet- “E Majta”, Boban Koçevski.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 29 Qershor, 2020 19:43

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.