E rëndë, një fëmijë i vogël është lënë në rrugë nga nëna e tij, dërgohet në Spitalin e Gostivarit

Redaksia
By Redaksia 22 Shtator, 2023 12:43

E rëndë, një fëmijë i vogël është lënë në rrugë nga nëna e tij, dërgohet në Spitalin e Gostivarit

Dje (21-shtator) në orën 13:15 në SPB-Tetovë është raportuar se në një shtëpi në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar kishte qenë i lënë vetëm një fëmijë i vogël.

Sipas raportit atë e kishte lënë vetëm nëna e tij 39- vjeçare. Në prani të përfaqësuesve të Qendrës për Çështje Sociale, të cilët raportuan rastin, fëmija u transferua në Spitalin e Përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivar për trajtim dhe ndihmë mjekësore.

Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.

Redaksia
By Redaksia 22 Shtator, 2023 12:43