Edhe Bjellorusia publikon listën e vendeve jo mike, mes tyre Shqipëria e Maqedonia e Veriut

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Prill, 2022 12:36

Edhe Bjellorusia publikon listën e vendeve jo mike, mes tyre Shqipëria e Maqedonia e Veriut

Shtetet anëtare në Bashkimin Europian dhe 12 vende të tjera, mes tyre dhe Shqipëria e Maqedonia e Veriut cilësohen si vende jo mike të Bjellorusisë, në vendimin e fundit të qeverisë.

Vendimi i Këshillit të Ministrave është publikuar në Portalin Kombëtar të Qeverisë.

Përveç vendeve të BE-së, kjo listë përfshin SHBA-në, Mbretërinë e Bashkuar, Australinë, Kanadanë, Norvegjinë, Zelandën e Re, Shqipërinë, Islandën, Maqedoninë e Veriut, Lihtenshtajnin, Malin e Zi dhe Zvicrën.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Prill, 2022 12:36

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare