Edhe dy viktima nga CoVid 19 në Kumanovë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 20:58

Edhe dy viktima nga CoVid 19 në Kumanovë

Dy persona tjerë nga Kumanova humbën betejën me virusin korona, njoftoi sonte kryetari i Kumanovës, Maksim Dimitrievski në Top Tema në Telma, përcjell FLAKA.

“Përpara se të hyja në emision, unë mora informata nga Qendra për Shëndet Publik se kemi edhe dy të tjerë bashkëqytetarë tanë të ndjerë në Kumanovë”, tha Dimitrievski dhe shprehu ngushëllimet e tij.

Megjithatë, ai nuk dha detaje të tjera. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 6, 2020 20:58