Edhe sot mund të nxjerrni letërnjoftimin për të shfrytëzuar të drejtën e votimit

Edhe sot mund të nxjerrni letërnjoftimin për të shfrytëzuar të drejtën e votimit

Sektori për punë administrative do të punojnë të shtunën dhe të dielën, respektivisht më 20 dhe 21 prill të vitit 2019, si dhe më 4 dhe 5 maj të vitit 2019, kumtuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga ky dikaster theksuan se të gjitha kërkesat për dhënie të letërnjoftimeve (të dëmtuar, të humbur, apo të vjedhur), sipas procedurës ligjore, do të lëshohen urgjentisht në të gjitha Sektoret rajonale për punë administrative pranë MPB-së edhe atë vetëm nëse parashtruesi nuk posedon dokument identifikimi biometrik. Flaka

 

 

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 21 Prill, 2019 07:28

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.