Edi Rama takohet me Boris Johnson në Skoci

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 21:06

Edi Rama takohet me Boris Johnson në Skoci

Në Glasgow, kryeministri Edi Rama është pritur nga homologu Britanisë së Madhe, Boris Johnson.

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Skoci, në kuadër të konferencës së OKB mbi ndryshimet klimatike.

Në një video të shpërndarë nga kryeministri, shihet se Rama dhe Johnson takohen miqësisht dhe zhvillojnë një bisedë të shkurtër mes tyre.

“Glasgow, Skoci – Në konferencën e OKB mbi ndryshimet klimatike COP26, pritur nga Boris Johnson, Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar” shkruan Rama.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 21:06

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare