Eftim Kletnikov: Gjorge Ivanov është tradhtar, më i madh se Zaev

Eftim Kletnikov: Gjorge Ivanov është tradhtar, më i madh se Zaev

Eftim Kletnikov me kualifikime të rënda në një intervistë me Vasko Eftov në lidhje me ish-Presidentin e vendit tonë, Gjorge Ivanov, përcjell FLAKA.

Ai tha se ata, si një shoqatë “Kombi maqedonas”, ishin takuar me Presidentin e atëhershëm Gjorge Ivanov para votimit për ndryshimin e emrit, ku ata ranë dakord të mbledhin nënshkrime dhe të apelojnë zgjidhjen e ardhshme në Kombet e Bashkuara.

Sipas Kletnikov, ai do të kishte mbështetjen e Rusisë dhe Kinës, dhe rusët, sipas tij, tashmë kishin një ekip ekspertësh që do të mbronin pozicionin e Maqedonisë.

“Gjorge Ivanov tradhtoi rusët të cilët e bënë atë shumë më të nderuar gjatë kohës që ishte president. Ai u prit nga Putin me të gjitha nderimet. Por ai i tradhtoi ata, na tradhtoi dhe gënjeu edhe ne. Unë e konsideroj Gjorge Ivanov në mesin e tradhtarëve të këtij kombi. Unë nuk bëj dallim mes tij dhe Zaev. Ai është një gënjeshtar, ai premtoi, por pastaj u tërhoq përsëri për të shpëtuar lëkurën e tij”, tha Kletnikov. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Shkurt, 2020 22:26

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.