Ekipi i televizionit Alsat është penguar të filmojë dhe të raportojë nga vendvotimet në Veles

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 12:52

Ekipi i televizionit Alsat është penguar të filmojë dhe të raportojë nga vendvotimet në Veles

Ekipi i televizionit Alsat është penguar në qytetin e Velesit, për të filmuar vendvotimet në pallatën e Gjykatës. Edhe pse kameramani dhe reporteri i televizionit Alsat posedonin akreditim për ndjekje të zgjedhjeve, autoritetet i kanë penguar që të hyjnë pasiqë të njëjtët kanë kërkuar akreditim të posaçëm nga KSHZ-ja.

 

Desk
By Desk 21 Prill, 2019 12:52