Ekonomistët e ardhshëm të Gostivarit të pakonkurrentë në MASSUM

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 22:36

Ekonomistët e ardhshëm të Gostivarit të pakonkurrentë në MASSUM

Nxënësit e SHMEK të Gostivarit, kanë fituar katër vende nga garat e mbajtura në Kërçovë -MASSUM, përcjell FLAKA.

Në garat e mbajtura në Kërcovë MASSUM 2019 në më shumeë kategori, nxënësit e Shkollës së Mesme Ekonomike kanë arritur rezultate solide edhe ate:

Vendi i parë në kategorinë – Revi Mode;
Vendi i parë në kategorinë – Stenda më e mirë;
Vendi i dytë në kategorinë – Intervistë për punë në gjuhën shqipe;
Vendi i dytë në kategorinë – Fjalim publik në gjuhën shqipe.

Nuk kanë munguar urimet dhe sukseset e përcjellura nga bashkomoshatarët dhe mësimdhënësit e kësaj shkolle, për të arriturat e nxënësve në këtë garë. FLAKA

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 22:36