Taravari angazhon Imer Selmanin si këshilltar

Taravari angazhon Imer Selmanin si këshilltar

Agjencia e Lajmeve Flaka mëson ekskluzivisht që ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari ka përforcuar stafin e tij me ish ministrin Imer Selmani në rolin e këshilltarit

Ky veprim i ministrit Taravari shihet si hap përpara duke lënë pas kapriciot politike, dhe duke shikuar profesionalizmin në rend të parë. Selmani njihet si ministër i sukseshëm në qeverisjen 2006/2008.

Kujtojmë që deri tani, ministri Taravari ka angazhuar si këshilltar të tij edhe mjekun e mirënjohur, Omer Xhemaili. /FLAKA/

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 4 Qershor, 2017 21:20

REKLAMA