Ekzibicionisti nga Gostivari, shikoni ekzibicionin me Cigare dhe Coca Cola

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2020 22:12

Ekzibicionisti nga Gostivari, shikoni ekzibicionin me  Cigare dhe Coca Cola

Ai është me prejardhje nga Bosnja e Hercogovina. Pasi plasi lufta atje në vitin 1992, ai vjen refugjat në Gostivar, ku dhe vazhdon të jeton tani e 28 vite.

Jeton i vetëm dhe ka shkëputur çdo kontakt me familjen e tij që nga koha e luftës. Gostivarasit e njohin pikërisht nga ekzibicionet e tij që i bën në vende të ndryshme publike. Ekzibicioni me cigaret, tashmë është pasuria e vetme e jetës së tij.

Themi kështu pasi jeton i vetëm, nuk ka një vendbanim dhe jeton dhe ushqehet aty ku i ofrohet nga njerëzit e vullnetit të mirë. Gostivari Sot 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2020 22:12