Emërime të reja nëpër institucione nga radhët e BDI-së

Emërime të reja nëpër institucione nga radhët e BDI-së

Ndërsa Arben Zyberi, I cili deri më tani ka ushtruar funksionin e Zëvendësdrejtorit në Agjencion për Punësim është emëruar Drejtor në Inspektoratin Shëndetësor. Ai gjatë ushtrimit të funksionit në këtë drejtori ka kontribuar shumë, në shpërndarjen e projekteve për kompanitë shqiptare që kanë kontribuar në uljen e papunësisë.

Muarti dhe Zyberi, janë kuadër të BDI-së nga dega e Bashkimit Demokratik-Saraj.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Shtator, 2019 12:54

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.