Emil Dimiteriev: Spitalin mobil e siguruam ne në vitin 2012

Emil Dimiteriev: Spitalin mobil e siguruam ne në vitin 2012

Ish-kryeministri teknik Emil Dimitriev ka njoftuar se një spitali mobil me 130 shtretër që do të jetë i lidhur me Klinikën e Sëmundjeve Infektive, i cili u vendos dje, e kanë siguruar ata në vitin 2012 si një dhurim dhe me vlerë 2 milion euro, përcjell FLAKA.

“Spitali Polish Roll 2, me pajisje për ndërhyrje kirurgjikale, nesër në përdorim për mbrojtje mjekësore të qytetarëve të Maqedonisë. Ne e siguruam si dhurim në vitin 2012 nga Mbretëria e Norvegjisë me vlerë 2 milion euro. Disa nga ata që janë krenarë për të sot kanë kritikuar që vendi ynë është i paqëndrueshëm financiarisht. Është mirë ta keni, ta përdorni më pak”, ka postuar Dimitriev në Facebook.

Shumë institucione janë përfshirë në krijimin e një spitali mobil me një kapacitet deri në 130 shtretër. Spitali do të vendoset në funksion brenda javës tjetër dhe do të shërben për të prekurit me Covid 19. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 31 Mars, 2020 21:38

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.