EMV bleu 26,000 megavat energji elektrike për 5.5 milionë euro

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Nëntor, 2021 22:24

EMV bleu 26,000 megavat energji elektrike për 5.5 milionë euro

Televizioni Sitel bëri të ditur se EMV Sales sot ka nënshkruar dy kontrata me dy kompani të ndryshme për furnizimin me 26 mijë megavat energji elektrike që do të kushtojë 5.5 milionë euro, përcjell FLAKA.

Dorëzimi do të bëhet në periudhën prej 7 deri më 20 nëntor. Një pjesë e energjisë elektrike do të blihet me çmim prej 198 euro për megavat orë, një pjesë për 205, ndërsa pjesa më e madhe e më shumë se 15 mijë megavatëve do të blihet me çmim prej 228 euro për megavat orë.

Ndërkohë ka një tender të ri.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Nëntor, 2021 22:24

09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...