Ende në pritje të raportit për lëshimin në Kumanovë

Desk
By Desk April 22, 2020 22:18

Ende në pritje të raportit për lëshimin në Kumanovë

Pas një ose dy ditësh do të ketë një raport për të përcaktuar përgjegjësinë për konferencën për shtyp të mbajtur në Kumanovë, ku kryetari Maksim Dimitrievski u drejtua së bashku me kryeministrin Oliver Spasovski dhe Ministrin e Shëndetësisë Venko Filipçe, megjithëse ishte testuar, dhe doli të ishte pozitiv për Covid 19, përcjell FLAKA.

Spasovski dhe Filipçe në konferencën e sotme thanë se do të prisnin dhe nuk donin të spekulonin.

Pas kësaj konference për shtyp, Spasovski, Filipçe, Zëvendëskryeministri Bujar Osmani dhe Ministri i Arsimit Arbër Ademi, përfunduan në izolim.

Ka filluar hetimi për të përcaktuar se kush e organizoi konferencën për shtyp, komuna apo qeveria. FLAKA

Desk
By Desk April 22, 2020 22:18