Energjia Elektrike, Bekteshi tregon se kush do t’i shpëtojë rritjes deri në fund të vitit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:19

Energjia Elektrike, Bekteshi tregon se kush do t’i shpëtojë rritjes deri në fund të vitit

Kreshnik Bekteshi, ministër i Ekonomisë, në “Magazina Ekonomike”, theksoi se deri në fund të vitit nuk do të ketë rritje për amvisërit dhe shfrytëzuesit e vogël të energjisë elektrike, shkruan Alsat.

“Deri në fund të vitit nuk do të ketë rritje për amvisërit dhe për shfrytëzuesit e vogël të energjisë elektrike, ku këtu zakonisht përfshihen kompanitë e vogla”, ka thënë ai./ Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 22:19

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...