Erdogan priti në takim Dodikun në Ankara

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 21:13

Erdogan priti në takim Dodikun në Ankara

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan dhe lryetari i Këshillit Presidencial të Bosnjë e Hercegovinës, Milorad Dodik, u takuan në një drekë pune në Ankara.

Dodik, në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin Ankara, u prit nga nënpresidenti Fuat Oktay.

Dreka e punës u zhvillua pa praninë e medias.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 21:13

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...