Erika “shpërthen” me skena të nxehta në klipin e ri

Erika “shpërthen” me skena të nxehta në klipin e ri

Ajo është e bukur, e gjatë, e këndshme dhe shumë simpatike, sensuale por edhe e talentuar. Ka sjellë disa klipe në treg por me klipin e ri duket se ka dashur të sjellë diçka tërësisht shpërthyese dhe bombastike. Skenat në vaskë, ato në bregdetin e Sarandës, lëvizjet sexy të Erikës paralajmërojnë një klip hot. Këtë e ka treguar nëpërmjet videos coming soon që kompania e klipeve “Fourinfinit” ka sjellë me pamje të shkëputura nga klipi që pritet të dalë shumë shpejt në treg.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 16 Prill, 2018 18:18

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.