Është ndier tërmet në një pjesë të Maqedonisë së Veriut

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 12 Mars, 2023 20:37

Është ndier tërmet në një pjesë të Maqedonisë së Veriut

Rrjeti sizmologjik i Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka njoftuar se është regjistruar tërmet në me magnitudë 3.1 shkallë sipas Riheterit në Gjevgjeli.

Sipas të dhënave të deritanishme që disponon observatori, tërmeti ka ndodhur në orën 08:50.

IntensitetI ishte III-IV gradë sipas shkallës makrosizmike evropiane dhe është ndjerë nga banorët e Gjevgjelisë.

Po ashtu tërmeti është ndjerë në Vallandovë, Bogdanci, Negotina, Kavadar.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 12 Mars, 2023 20:37