Është ndjerë tërmet në rrethinën e Berovës dhe Pehçevës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 25, 2019 10:30

Është ndjerë tërmet në rrethinën e Berovës dhe Pehçevës

 Tërmet me intensitet prej tre ballëve sipas Shkallës evropiane makrosizmike është ndjerë mbrëmë në rrethinën e Pehçevës dhe Berovës.

Tërmeti është regjistruar nga rrejti telemetrik sizmologjik të Republikës së Maqedonisë së Veriut, dje në orën 19:29 minuta, ndërsa epiqendra gjendet pesë kilometra në veriperëndim të Pehçevs. Magnituda e tij arrin 2,7 ballë sipas shkallës së Rihterit.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 25, 2019 10:30