ETC – Gostivar, likuidime totale dhe oferta speciale. Aksioni zgjat edhe sot

Desk
By Desk 26 Nëntor, 2020 13:30

ETC – Gostivar, likuidime totale dhe oferta speciale. Aksioni zgjat edhe sot

Zbritje deri 70%, likuidime totale dhe oferta speciale nga ETC – Gostivar. Me datë 27, 28 dhe 29 nëntor fillon aksioni FREE FRIDAY duke filluar në ora 08:00 të mëngjesit. Për më tepër ndiqni katalogun:

KLIKO

Desk
By Desk 26 Nëntor, 2020 13:30