EUFORIA PARAFESTIVE ME INSTANT TIKETËN EKO SKUTER

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Dhjetor, 2021 13:10

EUFORIA PARAFESTIVE ME INSTANT TIKETËN EKO SKUTER

Shumë arsye për të blerë për vete, ose si dhuratë, një paketë me instant tiketa EKO SKUTER.

PËR ARGËTIM DHE HUMANIZËM
NGA DËSHIRA PËR TË FITUAR EKO SKUTER
NGA DËSHIRA PËR TË FITUAR BONUS PREJ 150 000 denarë
PËR SHKAK TË ËNDRRËS PËR TË NGASUR BMW X1

Instant tiketa EKO SKUTER është më zbavitësja, më humane dhe më miqësore me mjedisin, dhe kjo është loja që sjell më shumë surpriza.

Me instant tiketën EKO SKUTER, argëtimi zgjat më shumë, sepse çdo tiketë jofitimprurëse, në qoftë se e regjistroni përmes ueb-faqes www.loto.mk, mund të jetë hyrja juaj në LOJËN BONUS dhe tju sjellë në studion e lotos në Televizionin e Kanal 5, ku mund të sillni rrotën e fatit dhe të përfitoni bonus në para deri në 150.000 denarë. Të gjitha tiketat tjera të regjistruara, por jo të tërhequra për pjesëmarrje në studio, mbeten në lojë për të tërhequr dy BMW X1 mahnitëse.

Është me rëndësi të theksojmë që në kohën e festave, dhurata më argëtuese që mund t’i bëni dikujt është pikërisht – paketë me instant tiketa EKO SKUTER. Kjo instant tiketë kushton 60 denarë ((nëse e blini individualisht), por një paketë prej 6 instant tiketash do ju kushtojë 300 denarë (5+1), dhe ju keni më shumë shanse për të fituar ose për të dhuruar, një nga 365 – premitë – trotinet elektronik.

Nuk duhet harruar se instant tiketa EKO SKUTER është më humanja, sepse nga shitja e sajë, përveç 6% të rregullt të akorduar në buxhetin shtetërorë për qëllime shoqërore, 10% shtesë Lotaria Shtetërore, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq , përkushton për të mbështetur personat më të pafuqishëm për të luftuar KOVID-19.

BONUS LOJA – RROTULLO RROTËN EKO SKUTER filloi me 6 nëntorë dhe tashmë kemi njerëz të rinj me fat me të cilët u shoqëruam në studio dhe të cilët me një rrotullim të rrotës së fatit morën deri në 150.000 denarë. Le t’ju prezantojmë me pesë lojtarët e parë me fat të lojës bonus, të cilët regjistruan instant tiketat e tyre jofitimprurëse EKO SKUTER përmes faqes sonë të internetit www.loto.mk dhe hynë në LOJËN BONUS.

Aneta Spasojeva nga Radovishi – pjesëmarrësja e parë në lojën bonus „Rrotullo rrotën eko skuter“ e cila i „mati forcat“ me rrotën e fatit dhe u largua me bonus të fituar prej 150.000 denarë. Me Anetën u shoqëruam në TV studion e Loto 7 të Lotarisë shtetërore, ku para kamerave na tregoi se argëtohet rregullisht me lojërat e fatit të Lotarisë Shtetërore dhe veçanërisht i gëzohej lojës së re Bonus „Rrotullo rrotën eko skuter“ sepse me instant tiktat jofitimprurëse, lojëtarët marrin një shans të dytë për të fituar.

Cenko Ivanovski nga Manastiri është mysafiri i dytë i tërhequr nga kjo lojë bonus dhe fitoi 150.000 denarë. Cenko regjistroi disa instant tiketa jofitimprurëse në www.loto.mk, njëra prej të cilave u tërhoq, në mënyrë elektronike, për të qenë mysafir special në emisionin Loto 7. Pjesa tjetër e instant tiketave të tjera të tija jofitimprurëse të regjistruara hyjnë në lojë për makinën e parë BMW X1.

EUFORIA PARAFESTIVE ME INSTANT TIKETËN EKO SKUTER

Trajçe Mushev nga Kavadari – pjesëmarrësi i tretë i tërhequr në lojën bonus RROTULLO RROTËN EKO SKUTER, fitoi 100.000 denarë. Trajçe ka regjistruar edhe disa tiketa tjera jofitimprurëse EKO SKUTER në ueb-faqen www.loto.mk, por nuk ka pritur që të jetë mysafir special në tërheqjen e 93-të të Loto 7 dhe të ketë mundësinë për fitim bonus. Ai ndau me ne se instant tiketat jofitimprurëse i regjistroi lehtë dhe shpejt duke shënuar në fusha vetëm dy barkode dhe njëkohësisht u dërgoi një mesazh teleshikuesve të Loto 7 që ta provojnë fatin.

Aleksandar Grozdanovski nga Kisela Voda e Shkupit, ka shkuar në shtëpi me bonus prej 100.000 denarë. I kënaqur me bonusin, ai na tha se shpesh argëtohet me instant lotarinë e Lotarisë Shtetërore dhe e përshëndet këtë lojë bonus sepse lojtarët kanë një shans të dytë për të fituar, dhe fitorja në këtë rast mund të jetë një BMW X1 e mrekullueshme.

Tina Belobradiq nga Shkupi mori pjesë në emisionin televiziv të tërheqjes së 97-të Loto 7 dhe duke e rrotulluar rrotën e fatit fitoi një bonus prej 50.000 denarë. Në një bisedë të shkurtër me ne, ajo tregoi se instant tiketat e saj të preferuara janë EKO SKUTER dhe Maxi Peshku i Artë. Tina, sapo mori vesh për lojën e re të bonusit, regjistroi gjithsej 18 instant tiketa jofitimprurëse EKO SKUTER. Një nga 18 tiketat e regjistruara jofitimprurëse e solli Tinën në studion televizive të Loto 7, 17 tiketat e tjera të saja po marrin pjesë në tërheqjen e parë për BMW X1, të planifikuar për 8 janar 2022.
Historitë e lumtura në Lotarinë Shtetërore janë të përditshme. Ata konfirmojnë se lojërat e fatit të Lotarisë Shtetërore mund të ndryshojnë ose të paktën të zbukurojnë jetën, të sjellin gëzim, argëtim, lumturi dhe të mira financiare. Kjo është arsyeja pse ne frymëzohemi vazhdimisht nga sfida dhe surpriza të reja.

Jemi veçanërisht të lumtur që faqja jonë – www.loto.mk është një adresë gjithnjë e më e zakonshme për argëtim, pagesës të tiketave dhe numrave të xhokerëve, ndërsa nga tetori është adresë edhe për dy lojëra bonus. Tiketa për pjesëmarrje në një lojë është pikërisht instant tiketa jofitimprurëse EKO SKUTER – tiketa më qesharake, më humane e instant lotarisë që sjell më së shumti surpriza.

Mundësia për të marrë pjesë në lojën bonus RROTULLO RROTËN EKO SKUTER zgjat tashmë deri më 23 Mars 2022. Gjatë kësaj periudhe, një herë në javë, çdo të shtunë, në spektaklin e lotos do të zgjidhet (në mënyrë elektronike) një nga pjesëmarrësit, i cili do të ftohet drejtëpërdrejtë, për të rrotulluar rrotën e fatit me mundësinë për të fituar një bonus në para (50 000 . 100 000, ose 150 000 den.). Të gjitha instant tiketat jofitimprurëse EKO SKUTER hyjnë në lojë për dy automjete BMW X1, me dy tërheqje, në mënyrë elektronike – më 8 janar dhe 19 mars 2022.

Ju kujtojmë se me blerjen e një pakete 5+1 “Eko skuter”, ju kontribuoni në qëllimet e përgjegjshme shoqërore dhe aksionin e përbashkët të Kryqit të Kuq dhe Lotarisë Shtetërore të quajtur “Rrethi i Lumturisë dhe Solidaritetit” i krijuar për të mbështetur kategorinë më të pafuqishme të qytetarëve në luftën kundër KOVID-19.

Më shumë të dhëna në www.loto.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Dhjetor, 2021 13:10
  • Ndiqeni faqen tonë në Facebook për lajmet më të fundit dhe për prodhimet tona më të reja multimediale.
  • Ndiqeni llogarinë tonë në Instagram me përmbajtje të veçantë dhe informuese – fotogaleri, video dhe infografika.
  • Abonohuni në kanalin tonë në Youtube për videove ekskluzive nga të katër anët e globit.
  • Ndiqeni llogarinë tonë në Twwiter për t’u informuar vazhdimisht për zhvillimet më të fundit në Maqedoninë e Veriut, në rajon dhe në botë.