Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA në Gostivar

Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA në Gostivar

Më Datën 23 Nëntor 2019 në Gostivar dot mbahet Evenimenti i parë i Sporteve Luftarake në MMA.

Cili i ktijë Evenimenti është zhvillimi i ktij Sporti në Gostivar dhe Maqedoni, ju informojm se në kë Eveniment dot ket Luftar të zgjedhur nga Maqedonija dhe vendet të cilat kufizohen me Maqedonin.

Në kete Eveniment dot zhvillohen 10 Lufta Profesionale dhe 5 Lufta te zgjedhura gjysem Profesionale.

Evenimeti i pare në Gosivar gjithashtu ka edhe mbeshtetjen e plotë edhe nga Federata Botrore WMO ( World MMA Organization ) dhe te gjitha Luftat që dot zhvillohen ne ket Eveniment dot regjistrohen ne faqen më serioze ne Botë sherdog.com

R.F
nga R.F 8 Nëntor, 2019 12:23

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.