Fatmir Bytyqi nga LSDM është i gatshëm të pranojë kandidaturën për kryetar të shtetit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2024 20:57

Fatmir Bytyqi nga LSDM është i gatshëm të pranojë kandidaturën për kryetar të shtetit

Në lidhje me zgjedhjet e ardhshme presidenciale sonte në Alsat, ambicie të tilla ka shprehur nënkryetari i LSDM-së dhe zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi.

Ai e tha këtë gjatë Intervistës në Alsat.

“Kam nominim nga një pjesë e konsiderueshme e degëve të LSDM-së. Një proces konsultimi tani është duke u zhvilluar dhe duhet të përfundojë me kongresin. Unë kam thënë se nëse kërkohet një kandidat konsensual si unë, atëherë do ta pranoja një ofertë të tillë”, tha ai./ Alsat.mk

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2024 20:57

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare