Fatmir Dehari: Kërçova ime e dashur! Ju faleminderit 13 mijë herë të gjithëve

Linda Limani
By Linda Limani 1 Nëntor, 2021 10:44

Fatmir Dehari: Kërçova ime e dashur! Ju faleminderit 13 mijë herë të gjithëve

Fatmir Dehari edhe kësaj radhe falë mërgimtarëve dhe të gjithë shqiptarëve doli i pari në zgjedhje do të udhëheq edhe katër vite tjera me komunën e Kërçovës.

Ai ka falendëruar të gjithë 13 mijë shqiptarët që votuan për të kundrejt kandidatit maqedonas të VMRO-DPMNE-së.

“Kërçova ime e dashur💚! Ju faleminderit 13 mijë herë të gjithëve”, shkruan Dehari

Linda Limani
By Linda Limani 1 Nëntor, 2021 10:44