Fërçkovski: Ja si humba prej Ivanovit

Redaksia
By Redaksia 6 Prill, 2019 15:25

Fërçkovski: Ja si humba prej Ivanovit

Profesori Lubomir Fërçkovski deklaroi për 1TV se nuk qahet që në vitin 2009 është kandiduar për president dhe ka humbur nga Gjorgje Ivanov.

“Pastaj nga viti 2011 i kanë vjedhur zgjedhjet në mënyrë masovike. Ambicja e ime ishte tjetër, e kisha të qartë se cfarë po ndodhë. Unë dhe ekipi im nuk kishin iluzione. Ishte akt heroik që të nxitet opozita e cila atëkohë ishte në nivel shumë të ulët. Dhe arritëm që të marrin 260 mijë vota. Pastaj në vitin 2014 e vodhën edhe Stevo Pendarovskin”, theksoi Fërçkovski.

Redaksia
By Redaksia 6 Prill, 2019 15:25