Festat në ETC – Gostivar, çmime magjike edhe sot

Desk
By Desk 27 Nëntor, 2020 12:19

Festat në ETC – Gostivar, çmime magjike edhe sot

Shumë aksione po ndodhin brenda këtyre ditëve në Qendrën Tregëtare ETC – Gostivar. Magjia e festave të Nëntorit nuk ka të ndalur.

Krahas mega aksionit me likuidime totale dhe oferta speciale me zbritje madje deri 70%, aktualisht po zhvillohen edhe aksione të tjera në produkte ushqimore dhe mjete higjienike. 

Desk
By Desk 27 Nëntor, 2020 12:19