Festivali i Filmit ballkanik në Pogradec/ Në garë 78 prodhime nga 10 vende të rajonit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 10 Tetor, 2019 08:29

Festivali i Filmit ballkanik në Pogradec/ Në garë 78 prodhime nga 10 vende të rajonit

Festivali i Filmit Ballkanik dhe Kulinarisë ka nisur edicionin e tij të 9 në qytetin e Pogradecit.

Eduard Makri i QKK flet për rëndësinë e festivalit si një organizim që bën bashkë vendet e Ballkanit edhe pse do të duhet të ritet më tepër ndërsa regjisori i filmit “Kthimi”, Kastriot Abdyli duke folur rreth filmit thotë se festivali është një pikëtakim i rëndësishëm.

Festivali do të vazhdojë deri mbrëmjen e së shtunës ku juria e përzgjedhur do të vlerësojë me çmime filmat më të mirë.

Top Channel

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 10 Tetor, 2019 08:29